Blogg

RSS

Målare i Göteborg för alla lägen i livet

20 Jan 2023

Känner du att vardagen verkar lite grå? Då kan det vara dags för att måla om därhemma. Hyr in en målare i Göteborg för både inomhus- och utomhusmålning.

Har du svårt att komma igång med projektet? Vilken tur att en målerifirma kan hjälpa dig på traven så att du både kommer igång och blir färdig någon gång. Det är speciellt tungt med fasadmålning. Det är mycket mer tidskrävande än många tror, så då är det skönt att kunna hyra bort arbetet.

Tapetsering är också något som många kämpar med. Det blir så otroligt vackert med enkla tapeter. Kanske du till och med önskar en fondvägg. Oavsett dina drömmar, så finns det en lösning. Hyr in en målare, som kan uppfylla dina drömmar. Då kommer ditt hem att bli mysigaste platsen på jorden på ett kick.

En målare för en perfekt vardag

Det är såklart roligt att känna att man har klarat av ett jobb själv, men när du skurit dig för andra gången på tapetseringskniven och satt foten i vattenhinken så är det okej att ge upp. Ta istället hjälp av en riktig målare.

Då kan du luta dig tillbaka i fåtöljen med ett glas av något riktigt gott och bara njuta av att veta att när du kommer hem från jobbet så är hela rummet klart. Med en professionell målare går det hela i en rasande fart, och du får fortfarande äran att skryta för alla besökare om vilket vackert hem du har.

Ventilationsfirma kontrollerar luften åt dig i Stockholm

16 Jan 2023

Ingen ska behöva bli begränsad på grund av att luften är för dålig. En ventilationsfirma i Stockholm kan ta reda på hur bra och hälsosam luften i ditt hem är.

Visst är det härligt, när du kommer ut på den där skogspromenaden och kan fylla dina lungor med frisk luft. Andas in och andas ut, det är något som får de flesta att må bra. Att få den friska, härliga luften, som är i skogen, i sitt hem, kan vara väldigt svårt. Om man inte bor inne i skogen.

Men att få en frisk och fräsch luft, det ska inte vara svårt och det är något alla ska ha tillgång till. Luften är det som gör att du orkar med din vardag, utan att må dåligt. Är det så att du mår dåligt i ditt hem med exempelvis med huvudvärk, yrsel, trötthet och så vidare, då kan du behöva kolla hur luften är och låta ett företag se över din ventilation.

Ventilationsfirma kan allt inom ventilation

Många och framförallt äldre hus kan ha dålig ventilation. Har du ett sådant hus så oroa dig inte. Det är inte för sent att förbättra det. Ta och kontakta en ventilationsfirma i Stockholm som kan se till att fixa en helhetslösning åt dig.

De vet hur viktigt luften är och hur viktigt det är att systemet fungerar som det ska. Firman kan se över den befintliga ventilationen, men även installera nytt om det behövs. Ibland behöver det gamla systemet service och underhåll, även detta är något de gör.

Kamin till värme och mys i Stockholm

27 Dec 2022

Visst kan man ha en kamin som en härlig mysfaktor i Stockholm. Men när kylan viner runt husknutarna så är det även bra om man kan ha den till värmekälla.

Att ha en värmande eld har troligen i alla tider varit något som man sett som mysigt. Det är som att ha levande ljus, eller en eldkorg, fast i större format och inomhus. Däremot är det inte så många år sedan uttrycket mysfaktor myntades av den kände programledaren.

Men när kylan kommer krypande, och priserna för uppvärmning slår i höjden, så är det också bra att kunna ha ens kamin som en värmekälla. Antingen som en huvudsaklig källa för värme eller som ett komplement och en säkerhet, om något skulle hända med elen, oljepannan eller vad man nu har satsat på. För en kamin är helt fri från el och allt som heter mekanik och teknik.

Kombinerad kamin i Stockholm

När man satsar på en kamin i Stockholm så kan man samtidigt få lite extra finesser av olika slag. Det går idag att få en kamin som verkligen gör det mesta möjliga inom mysfaktorn, genom att den är till mycket stora delar i glas. På det sättet kan man se kaminen från alla olika håll och kanter, och dra nytta av myset från kök, vardagsrum och matplats.

Men man kan även satsa på andra funktioner i ens kamin. Som att man har en kokplatta på toppen av kaminen, så att man kan laga mat på den om man vill.

Anlita en maskinverksamhet

20 Dec 2022

Om man är fastighetsägare så kan det hända att man ibland behöver ta hjälp av någon som har en maskinverksamhet. En hjälp som kommer att underlätta avsevärt.

Den som har en maskinverksamhet är van vid att dagar sällan ser likadana ut. Man hamnar på olika slags projekt och får utföra uppdrag som kan vara små eller stora. Det är också det som gör det roligt att vara maskinförare. Att man har ett varierat arbetsliv och att man får se en mängd olika platser och träffa olika människor.

För den som är utomstående så är det också ofta fascinerande att titta på när uppdrag utförs av någon som driver en maskinverksamhet. Det är oftast mycket stora maskiner som dyker upp och ändå sker arbetet med ytterst stor precision. Ibland ända ner till millimetern.

Maskinverksamhet som arbete

Inom området maskinverksamhet finns det de som är enmansföretag och som enbart har en maskin i sin ägo. Men så finns det även de som har flera förare och ett flertal maskiner att använda. För företagen, som exempelvis Råum´s Maskin, är det viktigt att kunna fylla sina dagar med projekt. Och därför anpassar man sina förare och maskiner efter efterfrågan.

När man går utanför storstadsområdet så är det vanligt att den som har en maskinverksamhet också har någon annan verksamhet. Det är exempelvis vanligt att man har någon typ av jordbruk där man har sin grundläggande verksamhet. Och vid sidan av kan man hjälpa till med markarbeten, som till exempel grundläggning inför byggnation av hus.

Rörmokare Kungsholmen - en viktig del av underhållet

20 Dec 2022

Som fastighetsägare och som BRF så måste man lägga sig i framkant vad gäller underhåll av fastigheterna. Genom att göra så kan man komma undan billigare - och samtidigt också höja värdet på dels de enskilda lägenheterna och dels också på själva fastigheten.

Det kan handla om ett löpande underhåll där allt från ytskikt vidare till tak och energifrågor - samt ventilation - ses över och åtgärdas om problem upptäcks.

Underhållet sker i syfte att man ska komma undan akuta skador som kostar mycket pengar. Men, det finns en detalj som ofta glöms bort i detta. Genom att anlita en rörmokare på Kungsholmen kan även era stammar undersökas och - vid behov - åtgärdas. Idag är detta en ytterst smidig resa.

En rörmokare genomför en rörinspektion

Stammarna är de rör och ledningar som löper på insidan av en huskropp och som - baserat på detta - kan vara väldigt svåra att inkludera i de undersökningar och underhåll som regelbundet utförs.

Detta kan skapa problem. Många av de vattenskador som äger rum gör det som en följd av att exempelvis vattenrör spricker - gärna då vid kraftiga temperaturskiftningar från kallt till varmt. En rörinspektion ger snabba svar om hur stammarna i en fastighet egentligen mår.

Problem upptäcks i tid och åtgärder kan vidtas

Idag kan en rörmokare på Kungsholmen använda sig av slangar som förs in i stammarna och på toppen av dessa sitter sedan kameror som registrerar eventuella problem. En rörmokare på Kungsholmen sitter och följer händelseförloppet via en dator och antecknar var - och om - det finns några skador.

I många fall så kan man åtgärda sådana ganska snabbt genom en relining. Detta innebär att samma rörmokare - förutsatt att de har den kunskapen - kan gå in med epoxiplast i stammarna och då denna stelnar så har man nya rör- och ledningar på insidan av de gamla. I vissa fall dock så krävs det ett mer omfattande stambyte.

Oavsett vilket så är det första steget att upptäcka problemen. En rörinspektion är en prisvärd gardering mot framtida katastrofer. Kontakta en erfaren rörmokare via denna hemsida: www.rörmokarekungsholmen.nu

Byggnadssmide ett snyggt alternativ

8 Dec 2022

Smide är inte bara vackra lampkronor och balkonger. Byggnadssmide används även ofta för pålitliga båtbryggor, liksom för snygga trappor och balkongräcken.

I Anders fall var det långt ifrån båtbryggor han behövde hjälp med. Han hade börjat bygga en bostadsrätt där det mesta var färdigplanerat och förankrat i budgeten. Det enda han ville ha annorlunda var att lägga till balkongräcken som skulle pryda ettornas franska balkonger. Det skulle göra sig snyggare. Nu letade han företag som kunde göra sådana.

Som tur var hade han en branschkollega som kunde ge tips om ett företag denna använt förr. Nyfiket gick han in online för att läsa mer om vad de hade att erbjuda. Det såg bra ut och han bokade en tid då de skulle komma ut till bostadshuset så att han kunde visa vad han tänkt sig.

Byggnadssmide en riktigt bra idé

Representanten från företaget förstod precis vad han menade. Med sig hade han en surfplatta som han tog upp för att visa vad han tyckte skulle bli en snygg fasaddetalj. Det han visade var enkla räcken gjorda i byggnadssmide som ändå stack ut en aning. Anders gillade vad han såg med densamma.

Säljaren lovade att återkomma snarast med en offert så Anders kunde se priserna innan han tog det avgörande beslutet. Nu äntligen var alla stora saker och små detaljer klara och huset redo att färdigställas. Nu kunde han i lugn och ro sätta sig ner och fila på annonserna där lägenheterna skulle läggas ut till försäljning. Något som skulle ske mycket snart.

Takläggare i Uppsala som lägger alla typer av tak

6 Dec 2022

Ska man byta taket och lägga nytt ska man anlita en takläggare som är specialiserad på den taktyp man tänker lägga. Här kommer några tips för er i Uppsala.

Tegel, betong, papp, plåt och sedum är bara några av alla de olika material och taktyper som finns. Vanligtvis är det arkitekten som väljer taktyp när huset ritas, och man brukar använda samma takmaterial när det är dags att lägga om taket. Detta eftersom arkitekten troligtvis hade en tanke med valet.

Vill man ändå byta taktyp måste man först ta reda på om det överhuvudtaget är möjligt. Taklutning, takstolar och husets läge har betydelse för vilket takmaterial man kan lägga. Bor man i ett kustnära område där det blåser en del kan det vara praktiskt med ett takmaterial som verkligen sitter fast, exempelvis ett bandtäckt plåttak.

En takläggare ska man boka i god tid

Takläggning ska helst utföras på sommaren då risk för regn är som lägst. Men spänner man ett väderskydd över huset kan man även lägga om taket vintertid, fast det blir förstås betydligt dyrare. Det gäller att boka takläggaren i god tid eftersom det kan vara svårt att hitta någon i sista minuten.

Ta in kostnadsförslag från några olika, och fråga om de har erfarenhet av att lägga taktypen. Viktigt är också att takläggaren använder material som är av bra kvalitet och anpassat för nordiskt klimat. Bara då får man ett tak som håller så länge som utlovat. Vill man vara säker väljer man en takläggare som lämnar garanti.

Köksrenovering Göteborg - skapa förändring i ditt hem

6 Dec 2022

Vilket rum står egentligen överst på önskelistan då det kommer till förändring hos den typiska svenska familjen? Det finns primärt två stycken områden i hemmet som sticker ut. Badrummet och köket. En köksrenovering i Göteborg är en dröm för många, men frågan är hur man ska göra, vad man ska tänka på och vilka misstag man ska undvika? Vi går igenom lite kring detta.

Köket har kommit att få en större roll i det svenska hemmet. Fler och fler börjar intressera sig för matlagning och köket har även kommit att bli en mer central plats i övrigt. Det är i köket man samlas och umgås idag - inte i vardagsrummet. Av dessa skäl så kan en köksrenovering i Göteborg vara nödvändig: man vill, helt enkelt, ha ett kök som öppnar upp för ett bättre umgänge och för att fler också ska kunna laga mat.

Problemet är att många tänker sig en köksrenovering som ett gigantiskt projekt där man river ut det gamla köket och sedan investerar i ett helt nytt kök - som kostar en massa pengar. Detta är naturligtvis också en möjlighet - och ibland en absolut nödvändighet.

Välj en prisvärd köksrenovering i Göteborg

Men, en köksrenovering i Göteborg kan även ske genom mindre ingrepp. Du kan exempelvis anlita en firma specialiserad på köksrenovering och låta den skickliga personalen där hjälpa dig med planeringen av köket - helt baserat på dina önskemål och på den stil och ton som i övrigt råder i bostaden. Konkret kan detta innebära att exempelvis köksluckorna byts ut, att en uppdatering av bänkskivor sker samt att exempelvis kaklet byts ut. Man kan även modernisera genom att dra ny el och installera spotlights samt nya vägguttag.

Allt detta innebär en prisvärd köksrenovering i Göteborg där ditt gamla kök snarare uppdateras än att helt rivas ut. Det ligger också helt rätt i tiden. I ärlighetens namn: varför slänga något som fortfarande fungerar? Det går att fräscha till och skapa ett nytt kök genom relativt enkla metoder, men det förutsätter också att du väljer rätt företag för projektet. Via denna hemsida kan du komma i kontakt med ett företag som renoverar noggrant och prisvärt: köksrenoveringigöteborg.se

Plåtslagare kan utföra många olika uppdrag i Stockholm

5 Dec 2022

Kanske är man helt säker på vad en plåtslagare gör under sina uppdrag i Stockholm. Eller så kan man bli förvånad av att höra om allt som den yrkesgruppen kan.

Om man ska bygga ett hus i Stockholm så kommer man få ta del av en hel mängd olika yrkesgruppers kunskaper och uppgifter. För hantverkare brukar vara uppdelade i vilka material de arbetar med och vilka uppgifter som ska utföras.

Vad är det då som en plåtslagare gör vid en husbyggnation? Det beror förstås på vad det är för hus som byggs och vilket material som huset byggs i. Vissa hus har fasad och/eller tak i plåt och då är det lätt att förstå att det är en plåtslagare som gör dessa. Men även om huset byggs i andra material så finns det vissa detaljer som en plåtslagare tar hand om.

Detaljer inomhus kan vara skapade av en plåtslagare i Stockholm

Som plåtslagare i Stockholm kommer man ofta in när det mesta är klart på husets utsida, och insida. Uppdraget brukar då bestå av att göra hängrännor och stuprör. Men även plåtdetaljer kring skorsten, fönsterbleck och bleck under dörrar.

I vissa fall händer det även att en plåtslagare kan gå inomhus och göra detaljer där. Det kan handla om att man vill få en skräddarsydd ventilation eller att man vill ha detaljer i plåt runt köksfläkt eller spis. Även trappor kan kläs i plåt, eller ha täckande detaljer som är i det materialet. Med andra ord är det ett varierande yrke med många olika uppdrag.

Hjälp med dränering i Göteborg

30 Nov 2022

Drabbas ni av återkommande översvämning i källaren. I så fall kan fastighetens dränering behöva uppdateras. Här kommer några dräneringstips för er i Göteborg.

Översvämning i källaren på våren i samband snösmältningen eller vid häftiga regn betyder att husets dränering inte fungerar som den ska. Andra tecken som visar på en otillräcklig dränering är puts som lossnar från fasaden eller att det bildas som små bubblor på väggen i källaren. Lägger man handen på väggen kan den också kännas kall och fuktig.

Det finns tyvärr ingen dränering som håller för evigt. Ungefär vart tjugonde år måste man bättra på eller göra om dräneringen. Men ibland kan man tyvärr behöva göra om dräneringen tidigare än så. Förändringar i omgivningen kan nämligen göra att vatten väljer att hitta nya vägar vilket påverkar husets dränering.

Viktigt att man anlitar rätt företag vid dränering

Dränering kan kosta en hel del och man ska därför alltid ta in mer än en offert. Viktigt är givetvis att man anlitar en seriös aktör som vet hur en dränering ska utföras så att den blir bra och inte behöver göras om efter bara några är. Ett riktigt bra företag i Göteborg gör också sitt bästa för att inte köra sönder trädgården och marken runt huset med sina tunga maskiner.

Ett bra sätt att kolla upp ett företag är genom att be om referenser och att ringa upp dessa och ställa frågor. Det kan också vara klokt att kontakta Skatteverket och kontrollera företagets ekonomi och om de har några obetalda skatter. Går företaget man anlitar i konkurs under renoveringsarbetet är det inte säkert att det blir färdigställt. Kontakta ett företag som kan allt om dränering via denna hemsida: www.dräneringgöteborg.com

Målare Kungsbacka - professionell hjälp gör skillnad

28 Nov 2022

Dags att måla om fasaden på din villa i Kungsbacka? Att en fasadmålning inte behöver göras så ofta är tur. Det handlar nämligen om ett stort projekt där man utöver att måla även måste de till att skrapa och exempelvis byta ut plankor som inte längre håller måttet. Utöver detta så handlar planeringen även om att säkerställa ett säkert arbete - något som innebär att man måste hyra ställningar.

En annan detalj handlar även om vädret som kan vara direkt avgörande kring om man överhuvudtaget kan måla då man tänkt sig. Genom att välja professionell hjälp och genom att anlita en målerifirma i Kungsbacka så slipper du alla dessa bekymmer. Du kan luta dig tillbaka och njuta av ett effektivt och perfekt utfört jobb.

Fördelar med att anlita en målerifirma

Varför är det då så viktigt att ta professionell hjälp just med fasadmålning? Vi skulle säga att det ligger i det uppenbara: jobbet är svårt, det kräver extra utrustning, det kan påverkas av vädret och - viktigt: det handlar dessutom om ett målerijobb som inte enbart sker av estetiska skäl.

Målar du om inomhus så gör du det med ett syfte att få det snyggt. Målar du din fasad så vill du få ett snyggt resultat - men den färg du använder ska dessutom ge ett bra skydd, i många år framåt, för det underliggande materialet. Vet du vilken färg som passar, vet du hur denna ska appliceras och vet du hur pass viktigt grundjobbet är?

Skillnaden mellan en fasadmålning utförd av en målare i Kungsbacka och motsvarande gjord av en lekman kan ligga på närmare 10 år. Det handlar om ganska mycket pengar - och en massa onödig tid. Med tanke på att du dessutom idag kan använda dig av rot-avdraget så finns det även en ekonomisk aspekt att väga in i valet. Rot ger dig möjligheten att dra av 30% av den totala kostnaden för arbetet. Det är något som definitivt bör få vågskålen att tippa över i målarens riktning. Är det värt att måla om igen om 10-15 år eller väljer du att vänta i 20 år? Välj en målare i Kungsbacka!

Byggkonsult Stockholm - fördelar med professionell vägledning

21 Nov 2022

Folk förutsätter ofta att en byggherre är en person som kan det mesta om byggfrågor. Sanningen är att namnet är missvisande. En byggherre kan vara egentligen vem som helst - och det kan även handla om exempelvis en juridisk person där er BRF står som byggherre för ett planerat renoveringsprojekt. Sett ur detta perspektiv så förstår man också att en byggherre sällan har det som krävs för att veta hur man tar sig an ett byggprojekt hela vägen från start till mål. Därför är det nästan alltid en bra idé att anlita en byggkonsult i Stockholm.

Genom att anlita en byggkonsult i Stockholm så täpps kunskapsluckorna till. Det du som byggherre har problem med - hur ser en bygglovsansökan ut, hur projektleder man, hur skapar man en säker arbetsplats, hur ska upphandlingar se ut och vilken entreprenör ska man anlita för jobbet? - kommer en byggkonsult i Stockholm att hjälpa dig med.

En byggkonsult i Stockholm är en investering

Man talar ofta om vikten av en högra hand vid sin sida och det handlar just om detta: en byggkonsult i Stockholm blir din högra hand - och i ärlighetens namn, i många fall, även den vänstra. Det är hen som ser till att skapa en ärlig budget, det är hen som ser till att alla lagar och regler följs och det är hen som ser till att kostnaderna inte skenar iväg. En byggkonsult i Stockholm ger dig en rakare väg från start till mål - oavsett vilket projekt det handlar om.

Många tänker sig att en byggkonsult blir en onödig kostnad - i synnerhet vid mindre projekt. Ska exempelvis en BRF byta fönster så är detta ett projekt som inte kan stöta på några större problem. Eller? Det spelar egentligen ingen roll vilket typ av projekt det handlar om. Det finns alltid fallgropar och onödiga kostnader som riskerar att påverka arbetet negativt. Med en byggkonsult så undviker man dessa fallgropar och kan parera alla eventuella frågetecken som dyker upp. Det leder till effektivare, säkrare och bättre projekt. En byggkonsult är en investering för alla typer av byggprojekt.

Återvinning jord - bättre för miljön

19 Nov 2022

Hur ser det egentligen ut på den tomt du köpt? Hur ser marken ut där fastighetsbolaget planerar att bygga nya lägenheter? Dessa frågor är viktiga att titta närmare på. Detta då man räknar med att ungefär 80.000 markområden i vårt land är förgiftade och förorenad med ämnen som kan utgöra en fara för de som planerar att bosätta sig där. Att åtgärda detta har en hög prioritet och du som nybliven tomtägare bör definitivt anlita ett företag för en genomgående analys av marken innan du påbörjar byggnationen av exempelvis en villa.

Att mark och jord är förorenad i Sverige kommer som en direkt konsekvens av vårt industriella arv - och av det faktum att gårdagens regler och lagar gällande hantering av giftiga ämnen inte alls är på den nivå vi har idag. Det är något som vi idag får sota för, men lyckligtvis så har även utvecklingen gått framåt i frågan om att tvätta- och sanera kontaminerad jord och mark. Det kan ske antingen på plats eller där jorden i fråga fraktas bort för tvättning på någon anläggning.

Metoderna för att sanera och tvätta jord är olika och vilken man väljer är helt beroende av vilka ämnen som finns och hur pass stor omfattning det handlar om. Som exempel så finns biologiska metoder, kemiska metoder och exempelvis termiska metoder för att tvätta jord fri från gifter och föroreningar såsom exempelvis bensin, olja, kolväten och metaller.

Återvinning av jord - ett positivt kretslopp

Efter detta? Ja, här kommer en annan viktig punkt: återvinning av jord är idag väldigt vanlig. Förr - innan de förfinade metoderna såg dagens ljus - så var kontaminerad jord- och schaktmassor synonymt med deponi: dessa kunde inte användas igen.

Idag är återvinning av jord väldigt vanligt och där exempelvis anläggning av motorvägar, byggnationer av fastigheter samt andra projekt där man behöver fyllnadsmaterial är vanliga områden där jorden kan användas.

Detta leder till en cirkulär tanke och ett positivt kretslopp som vi alla drar nytta av. Den första frågan är alltid om jorden är förorenad, nästa fråga är om hur man tvättar den och den tredje är var kan jorden användas nästa gång? Återvinning av jord gör skillnad!

Golvslipning i Sollentuna är lätt ordnat

16 Nov 2022

Vill du ha golvslipning gjord i Sollentuna är det bara att ringa en golvslipare. De har all erfarenhet som behövs för att slipa ett golv på det rätta sättet.

Ett golv som är slipat är något av det snyggaste du kan se i ditt hem. Du gör en investering som kommer att hålla länge och ge ditt hem ett lyft som betalar sig över tid. Skulle du lite senare i livet besluta dig för att sälja ditt hem kommer det få ett högre värde om dina golv är slipade.

Ett trägolv ger dig oanade möjligheter till att med enkla medel förändra ditt hem och dess utseende. En golvslipning i Sollentuna är steg nummer ett och därefter kommer själva behandlingen av ytan att bli det som fäller det sista avgörandet för den slutgiltliga finishen - olja, fernissa, lack eller obehandlad.

Golvslipning i Sollentuna ger dina fötter vingar

En golvslipning kan vara det som ger dig en ännu större känsla av att vara hemma i ditt eget hus. När du tagit över det från någon annan kan golvslipning vara just den avgörande faktorn som sätter en helt ny prägel på ditt boende. Inga andra människors steg syns nu längre. Det är bara dina fötter som ska trampa här.

Varje steg du tar i ditt nya hem, på dina nyslipade golv kommer ge dig en skön känsla. Du kanske rent av känner det som att du flyger fram över golvet. En mjuk behaglig upplevelse av rent trä mot dina fotsulor försätter dig närmare naturen trots att du är inomhus i Sollentuna. Hör av dig till denna byggfirma när du har problem med ditt golv: www.golvslipningsollentuna.se

Nu är det dags att renovera badrum i Stockholm

15 Nov 2022

Att renovera badrum i Stockholm kan vara lämpligt om det var länge sedan det gjordes sist. Det kan bli dyrt att vänta för länge om inte tätskikten sitter rätt.

Att vänta för länge med att renovera badrummet kan få ödesdigra konsekvenser. Särskilt om du inte har koll på när det renoverades sist och vad som gjordes då. Vet du att fuktspärrarna är tillräckliga och att rören är dragna som de ska?

I vissa delar av Stockholm verkar bostadsrättsinnehavare renovera sina badrum stup i kvarten. För den som har råd kan det kännas självklart att slänga ut allt och börja om på nytt varje gång man flyttar till ett nytt hem. Men det finns också många villor och lägenheter där ingen rört badrummen på många decennier. Det kan vara dags att göra det.

Renovera badrum kräver både elektriker och rörmokare

När du ska renovera badrum i Stockholm bör du självklart ta kontakt med en kvalificerad och våtrumscertifierad hantverkare. Ofta ingår många olika arbetsuppgifter i en badrumsrenovering, som kräver sina särskilda expertiser. Till exempel elektricitet och VVS. Du kan tjäna på att anlita en firma som kan leverera en helhetslösning.

Ta gärna in offerter från flera firmor innan du bokar in en för att renovera ditt badrum. Det finns många slantar att tjäna på att jämföra priser. Var noga med att beskriva vad du förväntar dig ska göras i badrummet, och se till att du får badrummets skick besiktigat innan renoveringen drar igång.

← Äldre inlägg

Lär dig snickeri!

Här hittar du tips och metoder om hur du ska gå till väga när du vill lära dig snickeri.