Solceller för er BRF – här är möjligheterna

Att investera i solceller är för flera bostadsrättsföreningar ett utmärkt sätt att bli självförsörjande. Undersök mer om vad solceller kan innebära för er BRF.

Om ni funderar på att installera solceller till er BRF är ni en bra bit på väg till att bli självförsörjande med el. Har ni möjlighet att montera solceller på taket till era byggnader kan dessa fånga upp solstrålar under alla dagar – det fungerar även under de molniga dagarna – och omvandla solenergin till elektricitet.

Att låta er BRF generera sin egen el är genialiskt och kan bidra till att föreningen sparar mycket pengar. Ni kan täcka alla driftskostnader som föreningen har, och om ni har parkeringsplatser med laddstationer till medlemmarnas elbilar, kan ni även tanka bilarna med er egen elektricitet. Nu kan vi börja snacka.

Prisvärt och miljövänligt med solceller för BRF

Ett grönare och mer miljövänligt alternativ för elförsörjningen är svårt att tänka sig. Och möjligheterna är stora. Är ni nyfikna på hur ni kan gynna er BRF med att investera i solceller, ta kontakt med en leverantör av sådana och börja räkna på hur mycket el ni har potential att generera och jämför med hur mycket ni omsätter under ett år. Be också om ett prisförslag från leverantören hur mycket en investering i solceller skulle kosta och se om det kan vara värt den investeringen i ett längre perspektiv. Snart upptäcker ni hur mycket pengar det finns att spara på att investera i solceller till föreningen och vad de långsiktiga vinsterna blir.

12 Jun 2022

Lär dig snickeri!

Här hittar du tips och metoder om hur du ska gå till väga när du vill lära dig snickeri.