Snyggt och hållbart trägolv

Det finns många olika typer av golv, både när det gäller trä såväl som klinker. Vad man väljer för golv till sitt boende är ett högst personligt val och bör avspegla ens eget tycke och smak.

Att lägga fiskbensparkett är ett bra val att ta om man är intresserad av ett snyggt, men också hållbart golv, som kommer att hålla i många, många år framöver. Det är inte helt enkelt att göra på egen hand om man aldrig har gjort det förut. Men om man tar hjälp av golvläggare så går det som en dans. En fiskbensparkett ger huset och framförallt rummet ifråga en unik känsla och utseende. Det är ett golv som är tidlöst och passar väl in i alla hem. När man väljer vilket typ av trä man vill ha sin fiskbensparkett i så kan man antingen välja att blanda olika träslag, eller använda ett enkelt.

Ta hjälp av proffsen med din fiskbensparkett

Fiskbensparketten är antagligen det mest klassiska och det absolut mest använda mönstret på ett golv som vi har här i Sverige. Det är tidlös och faller både gammal som ung i smaken. Det är ofta väldigt kostsamt att lägga en fiskbensparkett, men så otroligt värt det i slutändan. Antagligen behöver du inte lägga in ett nytt golv igen under resten av ditt liv. Det kräver mycket tid och mycket arbete under golvläggningen, därav är det smartast att anlita en golvläggare när du ska lägga din fiskbensparkett. Lycka till med ditt nya och fina golv!

18 Dec 2020

Lär dig snickeri!

Här hittar du tips och metoder om hur du ska gå till väga när du vill lära dig snickeri.