Skapa stämning genom ändrad belysning

Lust att göra en förändring hemma? Ibland räcker det med små förändringar för att skapa den perfekta känslan. Hittar du inga bra idéer kan du alltid kontakta en elektriker för inspiration.

Isabella tyckte att lägenheten var tråkig och ville göra något nytt. Problemet var att plånboken inte godkände nya tapeter, möbler eller dyr inredning.Hon slängde sig ner i soffan och suckade högljutt. Umbrella spelade på mobilen, hon swipade den gröna luren och svarade. Det var bästa kompisen, kanske hon kunde hjälpa? Jag kommer över sa hon och la på utan att säga hej.

Ett proffs hälsar på

Vera, bästa kompisen, kom inte ensam utan hade med sig sin bror Emil som utan omsvep tog av sig skorna och började gå runt i lägenheten. Isabella tittade frågande på sin vän som vinkade henne att följa med. Emil var elektriker och var nu i färd med att kolla ljusknapparna. Efter en stunds funderande kom han med sin bedömning.

Du kan byta ljusknapparna till dimmer. Då kan du själv bestämma ljusstyrka och rummet får ett mjukare och mildare sken. I köket kan du ha spottar vid diskbänken. Sedan är det bara att sätta ut lite levande ljus och sätta på lite skön musik.

Hon tackade honom och lovade att ringa en elektriker som skulle göra jobbet. Hon kunde ingenting om el och han ville inte att hon skulle få en stöt eller något om det inte var rätt draget under kåporna.

Hon var senare tvungen att ge honom rätt. Nu såg lägenheten mysig och inbjudande ut. Läs mer om elektriker på denna webbsida: https://www.elektrikeruppsala.nu/

29 Jul 2021

Lär dig snickeri!

Här hittar du tips och metoder om hur du ska gå till väga när du vill lära dig snickeri.