Skapa en fräsch ny lägenhet av en gammal

Riv ut allt och gör om allt från grunden eller välj vilka detaljer du vill förändra när du gör en lägenhetsrenovering. Det kan däremot vara klokt att ta ett rum i taget, med början i en ände.

Färger och material i lägenheter har gått igenom många typer av mode under åren som gått. Det är lätt och snabbt att bara ändra en gardin eller matta. Men modet har sträckt sig ända till golv, väggar, tak samt kök och badrum. Kanske kan du tycka att det är något mysigt med de orangea kakelplattorna till det bruna golvet i badrummet. Eller så tycker du att det är något som gör att du inte ens vill gå in i ditt badrum längre. Är du ute efter en ordentlig förändring, eller lägenheten är i stort behov av reparation, så är en lägenhetsrenovering det du ska satsa på.

Som ny igen

Är du händig och känner att du har tiden och orken så är det mycket som du kan göra själv vid en renovering av din lägenhet. Men kanske är du i stället den som väljer att anlita ett företag för att ta hand om alltihop. Fördelen med ett företag är att det går snabbare, blir proffsigt gjort och du kan lägga all din lediga tid på att vara ledig. De månader och år som kan passera under din renovering kan sänkas till veckor eller ett par månader. Därefter har du en ny, modern och fräsch lägenhet. Mer om lägenhetsrenovering på denna sida: lägenhetsrenoveringstockholm.nu

13 Apr 2021

Lär dig snickeri!

Här hittar du tips och metoder om hur du ska gå till väga när du vill lära dig snickeri.