Renovera badrummet med microcement

När badrummet inte faller en i smaken behöver man kompromissa med miljön. För miljön måste man tänka på. Då är det bra att man kan renovera, utan att riva ut allting, med hjälp av microcement.

Har du kakel i ditt badrum som du inte tycker är så snyggt? Kanske tycker du till och med att det rent av är fult. Du vill byta ut det, ingen tvekan om den saken. Men det finns en sak som skaver: det är inget fel på kaklet, egentligen. Det enda felet är att du inte gillar det. Annars är det helt och fräscht, till och med hyfsat nytt. Att då riva ut det bara för att det inte faller just dig i smaken kan kännas lite dumt. Dumt mot miljön. Att få lite dåligt miljösamvete är inte konstigt. För det är bra att tänka på miljön. Det måste man göra.

Miljövänligare badrumsrenovering

Om man kan försöka göra en badrumsrenovering mer miljövänlig, så bör man göra det. Istället för att riva ut kaklet, sätt på microcement! Microcement bygger bara på ett fåtal millimeter i tjocklek. Det läggs direkt på det befintliga kaklet, så inget slit och släng alltså. Det blir bara en förfining, kan man säga. Det är dessutom ganska enkelt att lägga just microcement och går fort i jämförelse med vanlig cement. Det brukar finnas lite olika nyanser att välja på så att man kan hitta den färg som passar ens smak. När allt är klart har man fått ett snyggt, uppdaterat badrum med minimala medel. Och tänkt på miljön.

2 Jul 2021

Lär dig snickeri!

Här hittar du tips och metoder om hur du ska gå till väga när du vill lära dig snickeri.