Relining lagar rör i Stockholm

Om rören i din fastighet börjar bli dåliga behöver du inte oroa dig. Det finns företag som lagar och tätar rör på ett modernt sätt med relining i Stockholm.

Gamla, slitna eller skadade rör behöver inte bytas ut om du anlitar fackmannamässig hjälp i tid. Så snart du upptäcker att vattnet rinner ner långsamt eller att det börjar lukta avlopp i fastigheten ska du kontakta ett företag som kan inspektera dina avloppsledningar. Med moderna metoder kan de enkelt konstatera om rören är så dåliga att de behöver åtgärdas.

Det första ett företag som utför relining gör är att filma rörens insida för att se i vilket skick de är. Ibland räcker det att tvätta rören med hett vatten och högtryckstvätt för att få bort avlagringar eller proppar, men ibland måste rören lagas och tätas.

Rören blir som nya när ett företag i Stockholm gör relining

Avloppsrör behöver inte längre bytas ut om de är i dåligt skick utan kan lagas. De moderna material som finns kan täta rör och laga sprickor från insidan. Du behöver alltså inte riva ut de gamla rören för att ersätta dem och sparar på det sättet pengar, miljö och arbete.

Relining, eller rörinfodring som det också kallas, görs med en trögflytande massa som trycks in i fastighetens avloppsrör och tätar sprickor. Rören får en slät insida och blir starkare än de var. När du kontaktar ett företag i Stockholm som gör relining får du en offert och när arbetet är utfört får du ett utförandecerifikat och en garanti.

9 Jul 2022

Lär dig snickeri!

Här hittar du tips och metoder om hur du ska gå till väga när du vill lära dig snickeri.