Poolöverdrag skyddar din pool

Poolöverdrag är något du måste ha till din pool. Dels förhindrar det att någon trillar i poolen, dels skyddar det din pool från allt som kan blåsa ner i den.

Har du skaffat en pool vet du säkert att du behöver någon form av poolöverdrag. Det finns en lag på att du ska sätta upp ett skydd runt din pool så att det förhindrar att djur och små barn trillar ner i poolen. Ett poolöverdrag ser dessutom till att det inte blåser ner alltför mycket skräp i poolen.

Att ha ett poolöverdrag i kombination med ett poolskydd är både smart och praktiskt. Det är så lätt att löv flyger ner i poolen och då blir den ju nedsmutsad. Du drar helt enkelt ett poolöverdrag över din pool varje gång du badat klart. Det blir det inget onödigt besvär med att ta bort skräp efteråt.

Poolöverdrag är lätt att dra över din pool

I kombination med poolskydd och poolöverdrag behöver du en del kemikalier för att hålla vattnet rent, så du kan använda poolen. Med ett poolöverdrag kommer du kunna minska mängden kemikalier du använder. Det är alltså ett både smart och hållbart sätt att sköta om din pool.

Det finns poolöverdrag som fungerar året om, och det finns de som passar till olika typer av pooler. Om du har en rund pool eller en rektangulär spelar alltså ingen roll. Inte heller om du valt att köpa en som är lite friare utformad när det gäller design och form.

26 Aug 2022

Lär dig snickeri!

Här hittar du tips och metoder om hur du ska gå till väga när du vill lära dig snickeri.