Planering av husbygge

Vilken magisk känsla att bygga sitt alldeles egna hus. Exakt så man själv vill ha det ska det bli. All från planlösning, till fäger och tak. Tillsammans ska alla delar bli till drömhuset.

Äntligen är det i full gång. Början på huset. Allt är noggrant planerat med hjälp av de bästa hantverkarna. Göteborg ska få ännu ett hus som kommer pryda den vackra staden. Det kommer att passa in så fint. Att grannarna blir avundsjuka är inget problem. Snarare helt förståeligt faktiskt. Detta huset ska bli över alla förväntningar. Huset ligger en bit från det nuvarande boendet. Men trots att vägen från jobbet inte direkt passerar huset så kan man inte hjälpa att man åker förbi. Varenda dag hinner det hända så otroligt mycket på bygget. Bara häromdagen blev det faktiskt till ett hus. Väggar och tak sitter på plats.

Bra samarbete

Få vågar drömma om att ha möjligheten att bygga sitt eget hus. Men nu står vi här och snart är huset redo att flyttas in i. Takläggare i Göteborg är där ute och jobbar just nu. De arbetar så hårt och förtjänar all beröm de kan få. Redan från start har de gjort ett helt fantastiskt jobb. Ute i ur och skur. Trots regn och rusk har de kämpat på. Vilka hjältar de är! Det har varit en rolig och spännande resa och huset är snart redo att flyttas in i. Allt ser perfekt ut. Taket smälter in fint bland de andra husen. Drömmen om ett eget hus har äntligen slagit in.

11 Apr 2021

Lär dig snickeri!

Här hittar du tips och metoder om hur du ska gå till väga när du vill lära dig snickeri.