Nu är det dags att renovera badrum i Stockholm

Att renovera badrum i Stockholm kan vara lämpligt om det var länge sedan det gjordes sist. Det kan bli dyrt att vänta för länge om inte tätskikten sitter rätt.

Att vänta för länge med att renovera badrummet kan få ödesdigra konsekvenser. Särskilt om du inte har koll på när det renoverades sist och vad som gjordes då. Vet du att fuktspärrarna är tillräckliga och att rören är dragna som de ska?

I vissa delar av Stockholm verkar bostadsrättsinnehavare renovera sina badrum stup i kvarten. För den som har råd kan det kännas självklart att slänga ut allt och börja om på nytt varje gång man flyttar till ett nytt hem. Men det finns också många villor och lägenheter där ingen rört badrummen på många decennier. Det kan vara dags att göra det.

Renovera badrum kräver både elektriker och rörmokare

När du ska renovera badrum i Stockholm bör du självklart ta kontakt med en kvalificerad och våtrumscertifierad hantverkare. Ofta ingår många olika arbetsuppgifter i en badrumsrenovering, som kräver sina särskilda expertiser. Till exempel elektricitet och VVS. Du kan tjäna på att anlita en firma som kan leverera en helhetslösning.

Ta gärna in offerter från flera firmor innan du bokar in en för att renovera ditt badrum. Det finns många slantar att tjäna på att jämföra priser. Var noga med att beskriva vad du förväntar dig ska göras i badrummet, och se till att du får badrummets skick besiktigat innan renoveringen drar igång.

15 Nov 2022

Lär dig snickeri!

Här hittar du tips och metoder om hur du ska gå till väga när du vill lära dig snickeri.