Markiser räddade utomhuslunch i Göteborg

Det är lätt att förstå det positiva med markiser. Särskilt om man tänker på hur det skulle kunna påverka människor att äntligen få markiser i Göteborg.

Våren var fantastisk och snart valde alla att äta sin lunch ute vid företagets utemöbler. Det var underbart att få komma ut och få frisk luft efter att ha tillbringat en hel förmiddag på kontoret. Slippa den irriterande AC:n och det konstanta sorlet från personalen som bokade resor åt kunderna.

Men eftersom dagarna gick började värmen bli allt för påfrestande. Personalen kunde inte njuta av maten. En efter en tog de med sig matlådorna och gick in till personalmatsalen igen. Besvikelsen syntes tydligt på arbetstakten som blev långsammare och personalen allt mer nedstämda. Chefen som såg detta bestämde sig för att ta tag i saken.

Markiser skapade nya leenden

Några dagar senare hade de som vanligt jobbat av förmiddagen och det var dags för lunch. Vädret var vackert men alla gick med automatik till matsalen för att äta sin medhavda mat. När de kom ner möttes de av chefen som bad dem komma ut och sätta sig med sin lunch. Många suckade och himlade med ögonen.

Vid dörren blev det stopp då alla stannade upp av pur förvåning. Uteplatsen låg i skugga på grund av de två markiser som placerats på vardera sida om dörren. Sen klingande skratten igen. Andra kom för att se vad som stod på och snart satt alla ute i skuggan. Chefen informerade om glass i frysen från favoritstället i Göteborg. “Vi måste ju fira!” Med ett stort leende lämnade han dem. Skaffa dina nya markiser från detta företag: pg-markis.se

19 Sep 2022

Lär dig snickeri!

Här hittar du tips och metoder om hur du ska gå till väga när du vill lära dig snickeri.