Markiser gör livet trevligare på Lidingö

Lidingö är en trevlig plats att bo på. Moderna markiser med motordrift för att fälla in och ut samt vinkla efter behov, gör livet både enklare och tryggare.

Vem hade kunnat tro att de gamla handvevade markiserna skulle kunna bytas ut mot motordrivna som även har en inbyggd trygghetslösning? Här ska vi titta på hur det fungerar. Du har lämnat hemmet i strålande sol och med markiserna utfällda, för att du tog dig en god kopp kaffe i skuggan.

Kanske såg du lite mörka moln i horisonten när du klev in i bilen och funderade på om du skulle fälla in dina markiser. Plötsligt börjar det blåsa och regna kraftigt. Ovädet tilltar, men du har för länge sedan korsat bron och lämnat din älskade ö bakom dig för stadens puls. Med moderna markiser behöver du inte oroa dig för att de ska blåsa sönder.

Moderna markiser för dig på Lidingö

Motordrivna markiser har ofta en inbyggd sensor som gör att de känner av väderleken. Är det sol, regn eller blåst? Dessa smarta sensorer läser av vädret och agerar. Om det blir alltför blåsigt, som i exemplet ovan, fälls markiserna automatiskt in. Istället för att komma hem till trasiga markiser, kan du känna dig trygg.

Ingen anledning att stressa hem för markisernas skull. Du kan fortsätta att njuta av stadens alla härligheter och när det sedan passar tar du dig hem i lugn och ro. Dina markiser är hela och redo att fällas ut vid nästa tillfälle då de förgyller din tillvaro.

11 Aug 2022

Lär dig snickeri!

Här hittar du tips och metoder om hur du ska gå till väga när du vill lära dig snickeri.