Målare i Södermanland fixar fasaden

Att anlita en målare i Södermanland när man ska måla om fasaden är en bra väg att gå. Du får en erfaren hantverkare som arbetar noggrant och gör ett grymt jobb.

Maria sneglade på husets fasad. En klassisk träfasad. Hon hade haft det som krav när de letade hus, gärna med så kallad snickarglädje. Erik hade försökt med puts och tegel. Han hade till och med föreslagit eternithus. Men oavsett hur välplacerade husen varit och hur grym planlösning husen haft sade Maria ”nej” till sådana hus.

Sedan hittade de till slut sin pärla med träfasad. Här hade Maria trivts från första stund. Trädgården var perfekt, liksom planlösning och område. Dock var huset relativt nymålat när de flyttade in så de hade tagit ett gemensamt beslut att inte måla om det.

Ta hjälp av en målare i Södermanland

Maria tyckte att den blaskigt beige-gula färgen var intetsägande och trist. Nu hade de bott i huset i nästan tio år, och drömmen om färg hade definitivt kommit närmare. Den nuvarande färgen hade börjat flagna på en del ställen. Den skulle nog egentligen klara sig ett par år till, men nu hade de chansen att måla om i en färg som tog fram huset istället.

Kunde de bara bestämma sig för vilken färg de ville ha så skulle Maria ringa en målare i Södertälje och boka en fasadmålning. Rött, solgult, grönt eller svart hade de pratat om. En ny färg som bubblade var marinblått. Maria längtade – de skulle äntligen sätta sin prägel på huset utvändigt också.

4 May 2023

Lär dig snickeri!

Här hittar du tips och metoder om hur du ska gå till väga när du vill lära dig snickeri.