Låt inte trädfällning fälla grannsämjan i Nacka

Det är lätt att trädfällning i Nacka inte alls går som du tänkt dig. Var rädd om grannens motorhuv och anlita en erfaren arborist att ta ned trädet istället.

Innan du fäller träd på din tomt i Nacka bör du ta dig en titt på hur grannarnas gårdar ser ut. Framför allt vad de kör för bilar. Många nackabor har nämligen en fäbless för lite finare bilar. Och de brukar inte alls bli särskilt förtjusta över att få ned en stor trädstam rakt över motorhuven.

Det är nämligen inte helt lätt att sikta rätt när det kommer till att fälla träd. Särskilt inte för någon som är ovan. Och hur många träd har du egentligen fällt i livet? Såvida du inte är en gammal skogsägare som flyttat in till Nacka från landet, är sannolikheten stor att du maximalt har fällt ett eller ett par stycken. Kanske med varierande resultat.

Trädfällning görs bäst av en äkta arborist

Nej, när det kommer till trädfällning i Nacka är det bäst att ringa in ett proffs. Då har du i alla fall någon att skylla på när din arga granne kommer viftandes med sin bilförsäkringspremie. Men med största sannolikhet kommer trädet inte alls landa på grannens motorhuv, om du anlitat rätt arborist för att fälla ditt träd.

Vilket är en himla tur. För det är nämligen viktigt att hålla sig på god fot med sina grannar. Många grannfejder har börjat på betydligt lösare grunder än att någon fått sin nya Porsche kraschad av ett fallande träd.

22 Jun 2022

Lär dig snickeri!

Här hittar du tips och metoder om hur du ska gå till väga när du vill lära dig snickeri.