Kan Attefallshus bygga bort bostadsbristen?

Många är de som gärna skulle flytta hemifrån när de väl är stora, och studerar eller arbetar – om de kunde. Bor man i storstäderna Stockholm, Göteborg eller i Malmö, eller i någon av landets studieorter, möts de unga av en stor bostadsbrist.

Det är endast i de mindre av landets små städer där det inte rådet bostadsbrist. Så då kom beslutet att kunna bygga ett Attefallshus på sin tomt och politikerna kom på att man kunde ge möjlighet att bygga på den egna tomten och kanske ha inneboende på det sättet.

Bygga Attefallshus för fler boenden

Det finns nyckelfärdiga Attefallshus

Ännu lättare är det numera att kunna bygga ett Attefallshus, med de nya nyckelfärdiga Attefallshusen går det så snabbt att få ett Attefallshus på den egna tomten. De nyckelfärdiga Attefallshusen kommer i moduler, som snabbt byggs ihop till ett helt Attefallshus. Det underlättar mycket att köpa sig ett Attefallshus då de är byggda enligt reglerna. Snabbheten gör också att de snabbt har blivit mycket populära. Att gräva och schakta, dra in VVS går också snabbt då det inte krävs så stora ytor att bearbeta innan man kan lägga grunden för ett Attefallshus.

Hur vill du ha ditt Attefallshus?

Så hur önskar du dig ditt Attefallshus? Det finns Attefallshus för alla olika smaker; det moderna funkishuset, det mer traditionella Attefallshuset eller ett Attefallshus med loft? Bygger man med ett loft får man en större yta att bre ut sig på. Vill man endast ha sitt Attefallshus som bastu och gillestuga kan man även göra det till den användningen. Det går enkelt att få sitt Attefallshus på det sätt som man själv önskar. Tillverkarna har stora variationer på sina Attefallshus. Till sitt Attefallshus är det även möjligt att bygga en altan, vilket gör det möjligt att vistas och äta utomhus. På så sätt gör man det möjligt att kunna vistas på större yta och huset ser också större ut på det sättet.

Anlita rätt leverantör för ditt Attefallshus

Vill man hitta en leverantör som kan erbjuda de olika slags Attefallshus som man kanske önskar sig är det bara att googla "nyckelfärdiga Attefallshus" och sedan ta kontakt med några av dem som Googles sökmotor föreslår. Sedan är det bara att bestämma sig om man önskar ett Attefallshus som bastu, som ett extra hus för inneboende på tomten eller som ett gästhus. Inredningarna kommer färdiga och man får sitt Attefallshus med några klick. Här kan du läsa mer om Attefallhus: https://www.attefallshusstockholm.nu.

6 Dec 2019

Lär dig snickeri!

Här hittar du tips och metoder om hur du ska gå till väga när du vill lära dig snickeri.