I Göteborg finns det snickare som erbjuder totalentreprenad

Ska ni renovera eller bygga nytt i Göteborg? För att underlätta kan det vara en god idé att ta hjälp av en snickare som även erbjuder projektering, och som kan ta hand om hela byggprojektet.

Alla byggprojekt oavsett storlek, kräver noga planering och rätt hantverkare. Detta för att säkerställa att det verkligen blir som man önskar och vill ha det. Men man måste också vara realistisk och planera efter en budget. Annars riskerar man att byggprojektet avstannar eller inte blir bra på grund av ogenomtänkta kompromisser. Börja därför med att sätta en budget över hur mycket byggprojektet totalt får kosta. Gäller det en renovering är det bra att göra en lista över vad som ska göras i varje rum. Kök och badrum är lite speciella och där kan det vara bra att planera lite extra och rita en skiss över det som ska finnas där. Skissen är bra att sedan visa för hantverkarna och snickaren, så att de lättare förstår hur man vill ha det.

Ta in kostnadsförslag från olika snickare

Valet av hantverkare är enormt viktigt för alla byggprojekt. Vissa moment som exempelvis tätskikt i badrum och elinstallationer, kräver särskilt certifierade hantverkare. För att själv slippa anlita olika hantverkare och säkerställa att allt går rätt till kan man i stället anlita en snickare i Göteborg som erbjuder totalentreprenad. Då ansvarar ett och samma företag för hela byggprojektet och även projekteringen om man vill. Ta in kostnadsförslag från några olika snickare och jämför, innan ni skriver ett avtal.

16 Dec 2021

Lär dig snickeri!

Här hittar du tips och metoder om hur du ska gå till väga när du vill lära dig snickeri.