Huset i Stockholm i behov av tillbyggnad

Inser man att huset är för litet finns andra lösningar än att flytta. Varför inte be en hantverkare från Stockholm göra en tillbyggnad för att skapa mer plats?

Huset Kristian och Anni köpt för många år sedan hade varit prefekt för deras lilla familj på fyra. När deras två pojkar var åtta respektive tio hände något som de inte förutsett, än mindre planerat. Anni blev gravid. Plötsligt stod de inför att återigen ha en liten bebis i huset. Omtumlande men kul, tyckte alla.

Samtidigt insåg de att huset nu hade ett rum för lite. Visst kunde de ha den lilla inne i sitt sovrum men det var inte optimalt.

Huset i Stockholm fick tillbyggnad

De älskade sitt hus och ville inte flytta, vilket var anledningen till att de började tänka i andra banor och bokade tid med en byggfirma i Stockholm.

Hantverkaren som kom på besök hade en bra idé. Varför inte göra en tillbyggnad där den äldste sonen kunde ha sitt rum? Han visade hur han tänkt ett steg framåt, nämligen att när sonen blev lite äldre kunde de skapa en egen ingång, Det kunde de enkelt fixa senare. Egen ingång vid tio kanske var lite tidigt. Den yngsta kunde få storebrors lite större rum, och barnkammaren blev då rummet närmast de vuxna. En förändring som alla skulle vinna på trodde han.

Det visade sig att killarna älskade idén. I god tid innan barnets ankomst hade allt varit klart. Barnens rum var iordningställda och den lilla hade fått en egen barnkammare. Läs mer om tillbyggnad på den här hemsidan: https://www.tillbyggnadstockholm.nu/

9 Apr 2022

Lär dig snickeri!

Här hittar du tips och metoder om hur du ska gå till väga när du vill lära dig snickeri.