Hur kan du maxa utrymmet i din villa?

Har du en villa i Stockholm vet du att varje kvadratmeter är värd guld. Har du en källare som är trist och tråkig kan du förvandla den till ett rum. Du ökar då även värdet på bostaden för framtiden.

Tycker du att din villa i Stockholm är lite liten, men att bygga ut är lite omständligt och dyrt, finns det alternativ. Har du en källare kan du faktiskt inreda den. En källarrenovering i Stockholm kan vara mycket ekonomiskt. Det är inte alla som tänker på att den där tråkiga källaren med massa lådor kan förvandlas till ett helt nytt rum.

Vissa källare kan upplevas som lite väl trånga. Det är lite väl lågt i taket och därför blir det lätt lite klaustrofobisk känsla över källaren. I Stockholm finns det företag som faktiskt kan se till att gräva ut under huset för att takhöjden ska kunna justeras.

Vad kan du förvandla källaren till?

En källare kan faktiskt förvandlas från förvaring till en egen spa-avdelning. Det kan krävas en del arbete men i regel finns alla rör som behövs redan i källaren. Eftersom det kan finnas en del fukt i en källare kan du dock behöva fuktsanering och behandla väggar och golv. En bra firma i Stockholm kan hjälpa dig.

Du kan också skapa extra vardagsrum med en vinkällare. Det är ett perfekt sätt att kunna hitta nya möjligheter att umgås med vänner. Genom läcker inredning och genom att skapa känslan av fönster med tavlor kan du förhindra att det känns instängt.

21 May 2021

Lär dig snickeri!

Här hittar du tips och metoder om hur du ska gå till väga när du vill lära dig snickeri.