Hjälp med dränering i Göteborg

Drabbas ni av återkommande översvämning i källaren. I så fall kan fastighetens dränering behöva uppdateras. Här kommer några dräneringstips för er i Göteborg.

Översvämning i källaren på våren i samband snösmältningen eller vid häftiga regn betyder att husets dränering inte fungerar som den ska. Andra tecken som visar på en otillräcklig dränering är puts som lossnar från fasaden eller att det bildas som små bubblor på väggen i källaren. Lägger man handen på väggen kan den också kännas kall och fuktig.

Det finns tyvärr ingen dränering som håller för evigt. Ungefär vart tjugonde år måste man bättra på eller göra om dräneringen. Men ibland kan man tyvärr behöva göra om dräneringen tidigare än så. Förändringar i omgivningen kan nämligen göra att vatten väljer att hitta nya vägar vilket påverkar husets dränering.

Viktigt att man anlitar rätt företag vid dränering

Dränering kan kosta en hel del och man ska därför alltid ta in mer än en offert. Viktigt är givetvis att man anlitar en seriös aktör som vet hur en dränering ska utföras så att den blir bra och inte behöver göras om efter bara några är. Ett riktigt bra företag i Göteborg gör också sitt bästa för att inte köra sönder trädgården och marken runt huset med sina tunga maskiner.

Ett bra sätt att kolla upp ett företag är genom att be om referenser och att ringa upp dessa och ställa frågor. Det kan också vara klokt att kontakta Skatteverket och kontrollera företagets ekonomi och om de har några obetalda skatter. Går företaget man anlitar i konkurs under renoveringsarbetet är det inte säkert att det blir färdigställt. Kontakta ett företag som kan allt om dränering via denna hemsida: www.dräneringgöteborg.com

30 Nov 2022

Lär dig snickeri!

Här hittar du tips och metoder om hur du ska gå till väga när du vill lära dig snickeri.