Golvvärme kan skapa lyxkänsla i badrummet

Tänk att slippa gå på kalla kakelplattor när man hoppar in i eller ut ur duschen. Att installera golvvärme i samband med badrumsrenoveringen borde stå högt upp på allas önskelista.

Golvvärme ger en skön värme, särskilt i ett badrum där man ofta går barfota. Att satsa några extra tusenlappar vid badrumsrenoveringen och även installera golvvärme, kan ge den där känslan av lyx som man ofta drömmer om. Rent estetiskt kan man också vinna mycket på att använda golvvärmen till att värma upp hela badrummet och slippa tråkiga element. Det är inte särskilt svårt att installera golvvärme i badrummet men precis som kakel och klinkers, el och vvs, ska det göras av våtrumscertifierade hantverkare.

Det lönar sig att använda totalentreprenad

En badrumsrenovering innebär för de allra flesta en större kostnad. Men genom att använda sig av totalentreprenad i stället för att separat anlita alla de olika hantverkare som behövs, brukar man kunna komma ner något i pris. Ofta går renoveringen också snabbare eftersom byggfirman hela tiden ser till att rätt hantverkare kallas in för de olika momenten. Det finns flera bra byggfirmor som erbjuder totalentreprenad vid badrumsrenovering, men priserna kan variera något. Ta därför in kostnadsförslag från några olika byggföretag och jämför priser. Genom rot-avdraget får man som privatperson även dra av en viss del av arbetskostnaden. Tyvärr finns det både bra och mindre bra byggfirmor. Be därför också om referenser och ring upp dessa, fråga om de är nöjda eller om det finns något som kunde gjorts bättre. Läs mer om badrumsrenoveringar på denna sajt: badrumsrenoveringlidingö.nu

15 Apr 2021

Lär dig snickeri!

Här hittar du tips och metoder om hur du ska gå till väga när du vill lära dig snickeri.