Golvslipning i Täby ger trägolv nytt liv

Golv i trä är ett vackert material som skapar en varm känsla. Men även golv i det tåligaste träet slits med tiden. Med golvslipning kan du som bor i Täby ge golvet en ny och fräsch look igen.

Har du flyttat in i en ny lägenhet eller villa och tycker att trägolvet ser väldigt slitet ut? Golv i trä blir med tiden nötta och matta. Men du behöver inte köpa nytt golv bara för att få ett fint trägolv i rummet. Istället för att slösa stora mängder pengar på att köpa nytt kan du spara med en golvslipning. Det är även ett bra sätt att återvinna golvet och inte kasta bort dyrbart trä. Du kan sedan se till att hålla ditt trägolv glansigt och fräscht med regelbundna golvslipningar.

Hur ofta behövs en golvslipning?

Golvslipning av trägolv är inte en tjänst som behöver utföras alltför ofta. Med hur ofta beror lite på träslaget och självklart på hur mycket slitage golvet utsätts för. Hårda träslag som bok eller ek kommer inte att behöva en golvslipning lika ofta som golv i al, furu och björk. Kontakta din firma för golvslipning i Täby för att få mer information kring vad just ditt trägolv behöver. Kom ihåg att innan golvslipningen bör du tömma rummet på alla möbler så att arbetarna får fritt utrymme att utföra slipningen. Dessutom kan du se till att golvet är ordentligt rent innan arbetet sätts igång. Detta kan hjälpa dig att få bästa möjliga resultat av golvslipningen.

27 Nov 2021

Lär dig snickeri!

Här hittar du tips och metoder om hur du ska gå till väga när du vill lära dig snickeri.