Få koll på kopplingar och sladdar med en äkta elektriker

Säkerhet i elinstallationer är knappast något som vi alla har fullständig kontroll över. Ibland behövs det riktigt skickliga och certifierade hantverkare som gör vad just de är bäst på.

Att hålla på och dra sladdar och koppla eldosa på eldosa själv i hemmet känns sällan riktigt säkert. Det finns ett gäng regler och bestämmelser kring el i hemmet som få har koll på. Du bör med fördel kontakta en riktig certifierad elektriker i Täby när du ska dra flera kopplingar och vill känna dig trygg och säker i hemmet.

Tyvärr sker ju bränder pga el lite då och då. Ofta handlar det om gamla ledningar eller feldragningar. Allt sådant vill vi undvika och med en certifierad elektriker kan du vara trygg med att hen inte fuskar och att hen har verklig koll på hur allt jobb görs så säkert som möjligt.

Precis som med andra hantverkstjänster i hemmet får du även göra ROT-avdrag på den arbetstid som din elektriker lägger i bostaden.

Belysning efter behov både ute och inne

I vår del av världen har vi flera månader om året då det är rejält mörkt. Därför är det extra skönt att ha belysning som går att tända upp under dessa mörka månader. Du vill ha det mysigt och behagligt för ögonen inomhus och du vill att det ska vara inbjudande och vackert utanför ditt hus. Tänk ut alla ljuspunkter du vill ha i och runt ditt hem och ropa in en elektriker att dra alla ledningar på en gång.

12 Mar 2021

Lär dig snickeri!

Här hittar du tips och metoder om hur du ska gå till väga när du vill lära dig snickeri.