Ett golv värt att gå på

Vad är det värt att ge huset eller lägenheten ett lyft? Visste du att ett av de bästa knepen för att lyfta utseendet är att satsa på golvet? Det du står på lyfter dig mot nya höjder med glädje.

Tassande fötter smyger över golvplankorna som tack och lov inte ger ett ljud ifrån sig. Ibland hör man, om man lyssnar riktigt noga, att det verkar som om någon dansar över golvet. Du tror nog att det är barn eller ungdomar som är uppe på natten, men det är faktiskt ägaren till huset. Att lägga in nya golv som är mjuka, vackra, slipade och oljade eller kanske svagt målade är inte bara en njutning för ögat. Det är en sann njutning för fötterna.

Brädgolv är en naturlig längtan

Ett vackert gediget trägolv som är slipat håller i flera år och du kan när som helst slipa ner det lite om det blir hårt åtgånget. Lystern kommer tillbaka och allt som behövs är en gnutta tid och ihärdigt arbete. Du kommer att njuta ännu mer om du gjort det själv och lagt ner all din kärlek i arbetet.

Det är inte bara du som har en förkärlek till vackra golv. Alla som arbetar med golv lägger ner all sin kunskap och sin kärlek till materialet i jobbet. Det kan vara väl värt att anlita någon istället för att fixa saker själv. Erfaren golvläggare i Uppsala kan sin sak, de är proffs på golv. Inga sneda, skeva golv kommer i dagen när de arbetar.

18 Feb 2021

Lär dig snickeri!

Här hittar du tips och metoder om hur du ska gå till väga när du vill lära dig snickeri.