En rörmokare Stockholm kan filma inuti rören

Nu finns det ett sätt att verkligen se hur avloppsrören ser ut på insidan. Din rörmokare i Stockholm kan filma dem med en speciell kamera och se om det finns några skador eller avlagringar.

Du kanske har ritning över husets avloppssystem, men om du bor i ett gammalt hus kan det ha skett ändringar sedan huset byggdes. Ny teknik gör det möjligt att med datorernas hjälp lokalisera både hur rören är dragna och hur de ser ut inuti. En liten filmkamera skickar information, så att du kan se på datorskärmen precis vad som behöver åtgärdas.

Rören kan ha gått sönder

Stambyte är något som de flesta husägare fasar för, men om man kan se att rören är fina invändigt, kan man vara trygg och låta det bero. Kanske har man planer på att sälja huset längre fram, eller så har man helt enkelt inte råd med stambytet just nu. Skulle det finnas något som är trasigt, kan man eventuellt göra ett ingrepp just där. Tack vare att man kan filma avloppsrören på insidan, vet man rörens prestanda och kan välja lämplig åtgärd.

Ibland oroar man sig i onödan, och när rörmokaren har gjort koll visar det sig då att rören är fina och i gott skick. Det är tryggt att veta, och det är bra att ha ett utlåtande från en specialist på rör. När man väl ska sälja huset, kan man också visa på att man har gjort de kontroller som behöver göras när man är husägare. Läs mer om rörmokare på denna webbsida: stockholmsrörmokare.se 

25 Nov 2021

Lär dig snickeri!

Här hittar du tips och metoder om hur du ska gå till väga när du vill lära dig snickeri.