En innergårdsrenovering i Stockholm kan bli ett tivoli eller en japansk trädgård

Om du har fått ansvaret för en innergårdsrenovering har du chansen att göra Stockholm roligare. Eller tjusigare. Eller vildare. Det kan bli vad som helst!

Har din bostadsrättsförening en ganska trist innergård? Ser den ut att passa bättre i Tjernobyl än i Stockholm? Det är nog dags för en innergårdsrenovering i Stockholm. Om du har fått fria tyglar med renoveringen av innergården kan du skatta dig lycklig. Det finns nämligen tusentals saker du kan hitta på.

Om du vill överraska resten av föreningen kan du anlägga en djurpark på innergården. Det kräver visserligen en stor mängd tillstånd och personal och djuren kommer sannolikt att rymma. Du kan istället satsa på en berg-och-dal-bana som de boende kan använda när de känner för ett litet lyft i vardagen.

En innergårdsrenovering kan ge dig en park eller ren vildmark

Om det känns lite trångt med ett tivoli på gården kan du göra något mer klassiskt. Du kan låta bygga en japansk trädgård med fontäner och exotiska växter. Det blir ett givande projekt för de boende att ta hand om parken. Du kan istället gå åt andra hållet och låta anlägga en vild skog.

Det är din yta och du gör vad du vill med den! En innergård är inte bara en plats där ni ställer era cyklar eller skakar trasmattor, utan er egna plats att umgås och bara trivas utomhus. Om djurparker, nöjesfält och vildmark inte passar kan några nya bänkar också bli fint.

23 Mar 2023

Lär dig snickeri!

Här hittar du tips och metoder om hur du ska gå till väga när du vill lära dig snickeri.