En användbar balkong är en inglasad balkong

Många som har balkong använder den inte mycket. En trolig anledning för många är förstås vårt bistra klimat. Det är inte skönt med balkongliv i kallt och blött väder men det går att åtgärda.

Det finns ett säkert och trevligt sätt att både höja värdet på din bostad samtidigt som du också gör den större och mer trivsam. Naturligtvis talar vi om balkonginglasning. Inget enklare sätt finns för att förvandla en balkong från en tråkig förvaringsplats till en välkomnande och trivsam uteplats.

Beroende på hur din balkong är konstruerad behöver du antingen väggar för tre sidor eller endast en front. Befinner du dig på översta våningen är ett tak närmast en nödvändighet också. Ta och prata med en pålitlig firma så kan ni komma fram till en bra lösning tillsammans.

Fler fördelar med en inglasad balkong

Först och främst vill man förstås ha en trevlig balkong. Ett ställe där man kan ha möbler och blommor och textilier och där man kan inta måltider och umgås. Där husdjur och barn kan vistas tryggt. Där man kan skanna av omgivningen utan att synas för mycket! Men fördelarna slutar inte där.

En inglasad balkong gör bostaden både varmare och tystare. Omgivningens buller hörs mindre och man får en helt annan avskildhet. Att man slipper vara utsatt för vädrets makter gör att man kan välja andra sorters möbler än på en öppen balkong. Odling? Jovisst! Allt ifrån kryddörter till någon hinkodlad potatis kommer att trivas på din inglasade balkong. Läs mer om inglasad balkong balkonginglasningvästerås.se 

20 Mar 2021

Lär dig snickeri!

Här hittar du tips och metoder om hur du ska gå till väga när du vill lära dig snickeri.