Byggnadssmide ett snyggt alternativ

Smide är inte bara vackra lampkronor och balkonger. Byggnadssmide används även ofta för pålitliga båtbryggor, liksom för snygga trappor och balkongräcken.

I Anders fall var det långt ifrån båtbryggor han behövde hjälp med. Han hade börjat bygga en bostadsrätt där det mesta var färdigplanerat och förankrat i budgeten. Det enda han ville ha annorlunda var att lägga till balkongräcken som skulle pryda ettornas franska balkonger. Det skulle göra sig snyggare. Nu letade han företag som kunde göra sådana.

Som tur var hade han en branschkollega som kunde ge tips om ett företag denna använt förr. Nyfiket gick han in online för att läsa mer om vad de hade att erbjuda. Det såg bra ut och han bokade en tid då de skulle komma ut till bostadshuset så att han kunde visa vad han tänkt sig.

Byggnadssmide en riktigt bra idé

Representanten från företaget förstod precis vad han menade. Med sig hade han en surfplatta som han tog upp för att visa vad han tyckte skulle bli en snygg fasaddetalj. Det han visade var enkla räcken gjorda i byggnadssmide som ändå stack ut en aning. Anders gillade vad han såg med densamma.

Säljaren lovade att återkomma snarast med en offert så Anders kunde se priserna innan han tog det avgörande beslutet. Nu äntligen var alla stora saker och små detaljer klara och huset redo att färdigställas. Nu kunde han i lugn och ro sätta sig ner och fila på annonserna där lägenheterna skulle läggas ut till försäljning. Något som skulle ske mycket snart.

8 Dec 2022

Lär dig snickeri!

Här hittar du tips och metoder om hur du ska gå till väga när du vill lära dig snickeri.