Byggnadssmide blir kronan på verket

När byggnaden är klar återstår det som ger den karaktär. Du kan du välja fönster, dörrar och balkong- och trappräcken av byggnadssmide för att smycka fasaden.

Även om en byggnad är vacker i sig själv är de alltid de små detaljerna som gör att den sticker ut och får karaktär. När du väljer de sista detaljerna kan du därför kosta på dig något riktigt välgjort och dekorativt till fasaden. Detaljer av byggnadssmide är därför ett bra val eftersom det är vackert och inte kräver något underhåll.

Byggnadssmide tillverkas av stål som är ett formbart, lätt och miljövänligt material. Det rostar eller möglar inte utan håller sig alltid fräscht och det tål det svenska klimatet med kyla och värme. Byggnadssmide kombineras lätt med andra material som betong och trä vilket gör det lämpat till balkong- och trappräcken eller galler.

Du kan beställa det byggnadssmide som passar till din fastighet

När du kontaktar företag som arbetar med byggnadssmide kan ni tillsammans komma fram till vilka detaljer du vill få till din fastighet. Byggnadssmide passar bra till trädgårdsdekorationer, staket och grindar utomhus, men genom att det kan få smäckra former är det också vackert till ett trappräcke inne i bostaden.

Byggnadssmide tillverkas i moderna välutrustade verkstadslokaler men kan transporteras i moduler och svetsas samman på plats. Stål är ett miljövänligt material eftersom är hållbart men kan återvinnas hur många gånger som helst. Det lätta materialet som transporteras i moduler gör också att kostnader för transport minskar och det blir en minskad belastning på miljön.

14 Jun 2022

Lär dig snickeri!

Här hittar du tips och metoder om hur du ska gå till väga när du vill lära dig snickeri.