Byggföretag ordnade carport i Norrköping

Det är lätt att tröttna på att skrapa rutorna var eviga morgon. Något som ett byggföretag i Norrköping kan råda bot på genom att bygga en carport på tomten.

Fingrarna gjorde ont när Erik för den miljonte gången i ordningen skrapat rutorna utan handskar. Något som han förbannade sig för varje gång. Men det var alltid lika bråttom så han hann aldrig gå in igen för att hämta ett par. De senaste gångerna hade han börjat fundera på om han inte skulle skaffa sig en carport.

Det var inte förrän den senaste veckan som han hade börjat fundera på att skaffa sig en carport. Första tanken hade varit garage men han orkade inte hålla på med bygglov så han hade letat på nätet efter en smart lösning. Det visade sig att han kunde bygga ett tak mellan huset och förrådet.

Byggföretag försäkrade om möjlighet

Han läste att ett sådant tak som även gick ihop med altanen skulle kunna byggas utan bygglov. Han hittade ett företag som kunde arbeta som takläggare i Norrköping. För det var ett tak han behövde i kombination med den vägg de även kunde ordna till honom. Jobbet skulle gå relativt snabbt och de satte igång följande vecka.

Så var det dags för det ultimata testet. Den första veckan var det så pass varmt att det inte blev någon is. Så typiskt. Men följande vecka vaknade han av att det var minusgrader ute och det låg ett tunt lager frost på marken. Spänd gick han ut till bilen och skrattet kom plötsligt då han upptäckte att bilen var helt isfri.

15 Mar 2023

Lär dig snickeri!

Här hittar du tips och metoder om hur du ska gå till väga när du vill lära dig snickeri.