Betonghåltagning ändrade utseende i Uppsala

Tycker man att rummen i huset är små och trånga så kan man ändra på det med hjälp av ett företag som gör betonghåltagning i Uppsala, som vet hur man gör jobbet.

Huset hade små rum vilket var typiskt för gamla hus. Vissa delar var dock annorlunda på grund av att huset byggts ut för att passa en större familj. De små rummen var numera kök, matrum samt ett stort skafferi och två mindre rum som stod tomma. Badrum och vardagsrum låg i den nyare delen av huset som gränsade till köket.

Paret Eriksson hade funderat på hur de skulle göra för att få ett bättre flow så att huset kändes som en enhet istället för två. Till sist enades de om att väggen mellan köket och matrummet skulle tas bort för ett större kök med kombinerad matplats. Även väggen mellan köket och vardagsrummet skulle öppnas.

Betonghåltagning löste planlösning

Innan något kunde göras kontaktade ett företag som jobbade just med betonghåltagning i Uppsala. Anledningen var att de behövde expertis då det finns regler runt detta men även för att de inte visste om väggarna var bärande. En tid bokades in för att visa ritningar och för att hantverkarna skulle få se huset.

Till parets glädje visade det sig att de kunde riva väggarna och när de fått en offert sattes arbetet igång med betonghåltagningen. Arbetet var omfattande men blev fantastiskt bra. Nu kunde de laga mat och konversera med personer i vardagsrummet. Den öppna planlösningen skapade en helt ny känsla i hemmet.

12 Oct 2022

Lär dig snickeri!

Här hittar du tips och metoder om hur du ska gå till väga när du vill lära dig snickeri.