Beställ golvslipning på Kungsholmen

Försök inte slipa trägolven själv, för det är lätt att göra misstag som förstör hela golvet. Anlita proffs för din golvslipning på Kungsholmen och få ett resultat du blir riktigt nöjd med.

Slipmaskinen är svår att hantera om man inte är van. Risken är att man inte rör sig rätt och att det blir ojämnt slipat. Har man exempelvis ett parkettgolv är där redan ett begränsat djup för hur mycket det tål att slipas ner. Hushållar man med detta, kan man slipa om det fler gånger. Sedan måste man lägga ny parkett, och det kostar mycket mer pengar än en golvslipning. Trä är ett vackert naturmaterial, så det är god ekonomi att bevara det och återge det sin lyster. Har du ett massivt trägolv av exempelvis furu, tål det att slipas många gånger.

Golvslipning höjer värdet

När du har gjort en golvslipning höjer det värdet på din bostad om du vill sälja den. Snygga och välskötta golv är en styling så god som någon. Vilka möbler och mattor du än har så kommer de till sin rätt på ett nyslipat golv. Det finns plastgolv som är snygga och slitstarka, men ett äkta trägolv är något alldeles extra att ha i sitt hem. Det är ett hantverk som är värt att bevara.

Du kan använda ditt ROT-avdrag för en del av arbetskostnaden för din golvslipning på Kungsholmen och då har du gjort en bra affär. Det är också bekvämt för dig, för golvsliparen gör allt jobb, och maskinen samlar in slipdammet också.

10 Sep 2021

Lär dig snickeri!

Här hittar du tips och metoder om hur du ska gå till väga när du vill lära dig snickeri.