Att bygga fritidshus utanför Stockholm

Genom att själv låta bygga fritidshus utanför Stockholm kan man få det hus man vill ha. Experterna på byggfirman ser till att visionerna blir verklighet.

Karin och Erik hade bestämt sig för att bygga fritidshus. Beslutet hade inte varit direkt. Från början hade de nämligen tänkt sig att köpa en redan befintlig sommarstuga någonstans på landet utanför Stockholm. Men nu hade det gått två år – två år då de spenderat en massa helger med att åka på visningar. Varje gång hade det dock antingen varit något med huset eller läget som inte kändes rätt, eller också hade de blivit tvungna att lägga sig i budgivningar som dragit iväg.

Nu hade de alltså tänkt om – de skulle låta bygga fritidshus själva. På så sätt skulle de kunna få huset precis som de ville ha det. Dessutom skulle de slippa att behöva lägga tid på att måla om och fixa. Allt skulle vara nytt och fräscht.

Bygga fritidshus – drömmen blir sann

Tomten var inköpt och de hade hittat en firma som skulle bygga huset åt dem. Då det var en klippig tomt så skulle det inte fungera så bra med ett standardhus. Dessutom ville de ha något som verkligen smälte in i naturen. Något som såg speciellt och läckert ut – inte bara “det gamla vanliga”.

Byggfirman hade egna arkitekter, konstruktörer och hantverkare som samarbetade för att skapa exakt det fritidshus som Karin och Erik hade visioner om. Eller ja, i vissa frågor fick de två ibland jämka sig lite. Det var trots allt proffsen som visste hur man bäst byggde hus.

19 Sep 2022

Lär dig snickeri!

Här hittar du tips och metoder om hur du ska gå till väga när du vill lära dig snickeri.