Anlita en arborist för trädbeskärning och trädvård i Stockholm

Har ni en trädgård som ni förlorat kontrollen över? Använd rutavdraget och anlita en arborist i Stockholm och få hjälp med trädvård och trädbeskärning.

Det är lätt hänt att trädgården växer igen och att man tappar kontrollen. Träd mår bra av att beskäras då det gör dem starka men också gör att de bär mer frukt. Det är en konst att beskära träd och vet man inte hur det går till ska man anlita en arborist. Felaktig beskärning kan leda till att trädet drabbas av röta eller dör.

Träd är vackra men de har även ett ekonomiskt värde. En fin trädgård med fullvuxna träd gör huset mer attraktivt vid en försäljning. Man har därför mycket att vinna genom att låta en arborist se över träden och kanske även upprätta en trädvårdsplan. Då får man veta hur man ska sköta träden och när de exempelvis ska beskäras.

Arborister arbetar även med trädfällning

Arborister arbetar med trädvård och plantering av träd, men de kan även ställa diagnos på sjuka träd och är experter på trädfällning. Vill man anlita en arborist i Stockholm kan det löna sig att först ta in offerter och jämföra priser. Som privatperson kan man också användas sig av rutavdraget vilket får ner priset en hel del.

Ofta kommer arboristen först ut på ett kostnadsfritt besök för att ta reda på arbetets omfattning. Gäller det en trädfällning gör man också en riskanalys för att ta reda på vilken trädfällningsteknik som lämpar sig bäst.

11 Jun 2022

Lär dig snickeri!

Här hittar du tips och metoder om hur du ska gå till väga när du vill lära dig snickeri.